DÜNYA KANSER GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ
05 Şubat 2020

Müdürlüğümüz tarafından 4 Şubat #DünyaKanserGünü etkinlikleri kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü iş birliğinde düzenlenen, kanser tedavisinde erken teşhis sayesinde başarılı olmuş kişilerin olumlu duygularının yansıtıldığı portre fotoğrafların sergilendiği #ErkenTeşhisHayatKurtarır Fotoğraf Sergisi, Vega AVM'de başladı.

Açılışa İl Sağlık Müdür Vekili Dr.Yıldırım TEMİR; Destek Hizmetleri Başkanı Necdet BEĞEN, Yalova Kanser Hastaları Derneği başkan ve üyeleri, Yalova Devlet Hastanesi,TRSM, Sağlığın Geliştirilmesi ve Kanser Birimi çalışanları katıldılar. Sergi 5 gün boyunca Vega AVM üst katında devam edecek olup sonrasında Yalova Devlet Hastanesi Çiftlikköy Ek Hizmet Binasında halkımıza sunulacaktır.