Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA sosyal medya paylaşımı ile YALOVA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’nin açılış müjdesini tüm ülkemiz ile paylaştılar.
12 Mayıs 2023

"YALOVA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AÇILDI. 400 yatak kapasiteli. 140 polikliniği, 17 ameliyathanesi var. Yoğun bakıma 95 yatak ayrılmış durumda. Diyaliz yatağı sayısı 35. Hibrit Ameliyathane, Uyku Laboratuvarı, Medikal Onkoloji, Çocuk İzlem Merkezi, Anne Oteli hastanenin özellikli merkez ve hizmetleri arasında. Deprem riskine karşı 497 adet sismik izolatörle güçlendirilen hastanenin 800 araçlık otoparkı bulunuyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi HAYIRLI OLSUN."

İlimize değer katan YALOVA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’ nin yapımında emeği geçen tüm Devlet Büyüklerimize ve Yalova’mıza teşekkür ederiz.